Blue World Technologies skaffer kapital til produktion af brændselsceller

Onsdag 15. december 2021 kl: 10:56
Af: Redaktionen

Med en samlet investering på mere end 110 mio. kr. indtræder Vækstfonden og den tyske motorproducent DEUTZ AG som investorer ved Blue World Technologies. Målet er at bringe virksomhedens brændselsceller ud på det globale marked.

Tilbage i oktober 2021 blev det offentliggjort at Vækstfonden og DEUTZ AG startede en due diligence proces med henblik på investering i den danske brændselscelleudvikler og -producent Blue World Technologies. Denne proces er netop afsluttet og Vækstfonden og DEUTZ investerer derfor hver omkring 55 millioner kr. i virksomheden. Med Vækstfonden og DEUTZ som investorer står Blue World Technologies samtidig stærkt i forhold til en potential fremtidig børsnotering.

Blue World Technologies har siden starten af 2021 arbejdet på at etablere en fabrik til produktion af kernekomponenter til brændselscellestakke og-systemer ved deres hovedkvarter i Aalborg. I løbet af året har virksomheden insourcet hele produktionen af membraner, elektroder og separatorplader. Med den nye investering vil Blue World Technologies arbejde mod en lokal serieproduktion, der skal gøre virksomheden klar til at sende brændselsceller og -systemer ud til industrier rundt i verden.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.