Vognmand ved Viborg valgte vogn med løve, kran og hejs

Fredag 3. december 2021 kl: 11:09
Af: Redaktionen

Vognmand ved Viborg valgte vogn med løve, kran og hejs

MAN Last & Bus' afdeling i Aarhus har fornyligt leveret en ny tre-akslet MAN TGS 26.510 6x2-4 LL til Almind Vognmandsforretning A/S i Almind sydvest for Viborg. Vognmand Claus Jespersen, der driver den alsidig vognmandsforretning, har gennem hele processen haft fokus på, at den nye bil kan løse så mange af firmaets transportopgaver som muligt. Derfor er den nye bil opbygget med kran og hejs - og leveret med et specialfremstillet sovebeslag i lastbilens dagførerhus, da Claus Jespersen ind i mellem overnatter i bilen

Vognmand ved Viborg valgte vogn med løve, kran og hejs
Claus Jespersen gennemgik alle detaljer sammen MAN's salgskonsulent Flemming Jensen over middagsbordet på gården i Almind, inden slutsedlen blev underskrevet en vinteraften i januar.


Der blev stort set krydser ved det hele på udstyrslisten - eksempelvis ved fuld luftaffjedring, TipMatic-automatgear, LED-lyspakke, læderrat, MAN ComfortSteering, digital instrumentering, fuldautomatisk klimaanlæg ”Climatronic”, vand-oliefyr, køleskab, ACC, MAN Mediasystem med navigation og smartphone-integration.


Bilens alsidigheden kommer også til udtryk i det korte NN dagsførerhus, som Claus Jespersen valgte for at opnå en lang ladlængde. Men da han til tider overnatter i bilen, er der specialfremstillet et sovebeslag i lastbilen. Førerhusindretningen med sovebeslaget er udført af Brande Autosadelmageri, mens den udvendige opbygning med kran og hejs er foretaget hos HMF i Galten. 





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.