Transportvirksomhed fra 2019 er endt i Skifteretten

Fredag 26. november 2021 kl: 09:47
Af: Jesper Christensen

Skifteretten i Aarhus har taget en transportvirksomhed fra Brabrand under konkursbehandling. Virksomheden, der blev etableret 26. august 2019, har ikke offentliggjort en afsluttet årsrapport

Ifølge Statstidende drejer det sig om virksomheden Transport 335 ApS, CVR-nr.: 40742603, der havde adresse på Hovedgaden i Brabrand og har været under tvangsopløsning.


Advokat Henrik Selchau Poulsen, der har adresse i Nørregade i Københavnm er udpeget som kurator. Eventuel anmodning om valg af kurator og kreditorudvalg skal fremsættes skriftligt over for skifteretten senest tre uger efter denne bekendtgørelse i Statstidende - 24. november 2021.


Enhver, der har fordring eller andet krav mod skyldneren, opfordres til at anmelde sit krav til boets kurator opgjort pr. 24. november 2021. 


Anmeldelse, der er indgivet under forudgående likvidation til likvidator, advokat Henrik Selchau Poulsen, tages i betragtning uden ny anmeldelse - dog må eventuelle renter opgjort pr. konkursdagen anmeldes.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.