Chauffører skal vise corona-pas i Italien

Onsdag 13. oktober 2021 kl: 15:00
Share  


Af: Jesper Christensen

Fra fredag 15. oktober vil der være krav til alle chauffører, der skal laste og losse i Italien, om at forevise corona-pas med app'en GreenPass Italia. Det oplyser transport- og logistik-virksomheden Alpi


GreenPass Italia kan dokumentere, at chaufføren enten er fuldt vaccineret eller har en negativ PCR test, som ikke er ældre end 48 timer.


Vi har her på transportnyhederne.dk prøvet GreenPass Italia. Og det lykkedes faktisk at få vores danske corona-pas sat ind i den italienske app.


Vi gjorde følgende:

Vi fandt vores corona-pas på sundhed.dk, hentede det ned på en computer og åbnede det, så QR-koden stod klar og tydelig på skærmen. 

Så åbnede vi den italienske corona-pas app, oplyste navn og e-mail, og klikkede på scanner-knappen nederst til venstre på app'en. 


Ja, så var det blot at scanne vores corona-pas med app'en - så var vores danske corona-pas i den italienske app med navn, fødselsdag og vaccinations-dato.

Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.