Piloternes fagforening fusionerer med fagforening på metal-området

Fredag 8. oktober 2021 kl: 13:12
Share  


Af: Redaktionen

Dansk Pilotforening har besluttet at indgå i fusion med Dansk Metal. I samme forbindelse opretter Dansk Metal en afdeling for alle ansatte inden for luftfart. Fusionen blev enstemmigt besluttet på Dansk Pilotforening's generalforsamling


Piloternes fagforening fusionerer med fagforening på metal-området
På billedet byder Claus Jensen, formand for Dansk Metal, velkommen til Henrik Thyregod fra Dansk Pilotforening.
- Vi ser frem til at blive en del af et stærkt samarbejde i en indflydelsesrig organisation som Dansk Metal, og vi sætter nu ekstra fokus på luftfartsbranchen for at fastholde og sikre luftfarten i Danmark, siger Henrik Thyregod, der er formand for Dansk Pilotforening.


Dansk Metal byder piloterne velkommen og ser frem til at sætte luftfarten endnu mere på dagsordenen.


- Luftfarten er afgørende for Danmarks produktion og eksport af varer, og det er vores forbindelse til resten af verden. De danske lufthavne og SAS skal være en stærk international spiller. Det er utroligt vigtigt, at vi bevarer luftfarten, og de mange arbejdspladser her i Danmark, siger Dansk Metals formand Claus Jensen.


I forbindelse med fusionen opretter Dansk Metal en landsdækkende afdeling (Metal Luftfart), som omfatter alle ansatte inden for luftfart - eksempelvis piloter, flyteknikere og -mekanikere. På samme måde som Dansk Metal i dag har en afdeling for søfarten i Metal Maritime.


 
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.