Chaufførtræner stiger ned fra førerhuset og overlader pladsen til en ny

Fredag 8. oktober 2021 kl: 13:07
Share  


Af: Redaktionen

Chaufførtræner stiger ned fra førerhuset og overlader pladsen til en ny

Efter 12 år hos Scania har Erling Petersen valgt at trække sig tilbage fra sin stilling som Driver Training Manager og gå på pension. Da Erling Petersen i sin tid startede hos Scania Driver Academy, var han eneste medarbejder i afdelingen. I dag er der ni personer

Erling Petersen kan se tilbage på en række succeser - herunder at få kvalitetsstemplet Scania Driver Academys kurser med en AMU-godkendelse.
Derudover koncepterne ”Ecolution” og ”Scania Driver Coaching”, der består af et samarbejde mellem virksomheder og Scania med det ene formål at maksimere virksomhedernes vognparks brændstofeffektivitet via forskellige tiltag - eksempelvis regelmæssig chaufføruddannelse og digital coaching.


- Jeg kommer til at savne alle de gode kollegaer og de oplevelser, som der har været i tidens løb, men glæder mig til at få tid til en af mine helt store passioner - biler med masser af hestekræfter, siger Erling Petersen.


Scania ønsker fortsat at levere uddannelser til nutidens og fremtidens chauffører og har derfor ansat Thomas Skov Rasmussen i stillingen som Driver Training Manager.


Thomas Skov Rasmussen har tidligere været beskæftiget indenfor detailhandlen efterfulgt af en god snes år som vognmand med senere ansættelser indenfor både godsbefordring og personbefordring.


Derudover har Thomas Skov Rasmussen arbejdet som uddannelseskonsulent hos Dekra samt haft roller indenfor beskæftigelsessektoren, herunder en lederstilling i Roskilde Jobcenter.


- Jeg glæder mig særligt til at blive en del af en international virksomhed, der indenfor sit felt leverer premium produkter, det stiller jo også krav til mig og min evne til at yde det bedste, siger Thomas Skov Rasmussen.


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.