Havneorganisation får ny vicedirektør

Torsdag 7. oktober 2021 kl: 19:52
Share  


Af: Redaktionen

Lars Holm Nielsen, der er 48 år, tiltræder mandag 1. november den ledige stilling som vicedirektør for brancheorganisationen Danske Havne, der varetager de danske erhvervshavnes interesser. Stillingen blev ledig, da den hidtidige vicedirektør Susanne Isaksen i september blev headhuntet til et job i A/S Øresund, hvor hun arbejder med havnetunnelen i København

Havneorganisation får ny vicedirektør
Lars Holm Nielsen, der er 48 år, tiltræder mandag 1. november den ledige stilling som vicedirektør for brancheorganisationen Danske Havne.
Lars Holm Nielsen kommer fra en lederstilling i Dansk Industri, hvor han har haft ansvar for regelforenkling, iværksætteri og SMV-politik. Han er uddannet cand.merc.jur. fra CBS i 1999 med et MBA-semesterophold i Ottawa i Canada og har haft ledende stillinger i både EU-kommissionen, hvor Lars Holm Nielsen koordinerede indre marked-indsatsen, og i Patent- & Varemærkestyrelsen samt Erhvervs- & Selskabsstyrelsen. I alle stillingerne har han haft opgaver med internationalt indhold.


- Vi er glade for at få Lars ombord i Danske Havne. Han kan bidrage til såvel strategi som daglig drift, og han har præcis den tunge,  internationale bagage med, vi som brancheorganisation for havnene har brug for. Havnene er jo nærmest som en naturlov stærkt forbundne med rederier og maritime virksomheder i hele verden, ligesom havneområdet også er EU-reguleret. Vi skal servicere vore medlemmer bedst muligt med ny viden om både EU-initiativer, dansk og europæisk lovgivning og hvad der rører sig internationalt, og her bliver Lars en kapacitet, siger direktør for Danske Havne, Tine Kirk, som ser frem til igen at få en makker til at løfte opgaverne i brancheorganisationen.


- Jeg har en stærk ambition om at styrke dansk erhvervslivs grundvilkår og udviklingsmulighede, siger Lars Holm Nielsen og fortsætter:


- Samspillet med det internationale samfund, særligt EU, er i min optik afgørende for at fremme danske virksomheders vækstpotentiale. Jeg brænder for at anvende mine kompetencer fra mere end tyve år med udvikling og forhandling af dansk, europæisk og international erhvervspolitik. Jeg glæder mig til at give mit bidrag til at Danske Havne sætter dagsorden og medlemmer oplever en brancheorganisation i udvikling.


Brancheorganisationen Danske Havne blev grundlagt i 1917 og har til huse i Bredgade i København. Det er en lille brancheorganisation med en fleksibel stab med fagkompetencer, der breder sig over miljø, klima, erhverv, politik, medier og kommunikation.
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.