Olieselskab åbner ny truck-tank i Roskilde

Mandag 13. september 2021 kl: 11:51
Share  


Af: Redaktionen

Fredag åbnede olieselskabet YX Erhverv et nyt truckanlæg i Roskilde, hvor selskabet allerede har to anlæg. Det nye anlæg, som ligger på Vestre Hedevej i Roskilde tæt på motorvejen mod Holbæk. er åbnet som en del af YX Erhverv's oprustning af sit landsdækkende netværk af truckanlæg

- Roskilde er et trafikalt knudepunkt på Sjælland, hvor mange lastbiler kører. Vi har allerede to truckanlæg i området, og med det nye anlæg har vi fundet en rigtig god beliggenhed, som dækker en vigtig strækning ved Holbækmotorvejen endnu bedre, siger Michael B. Hansen, der er COO i YX Erhverv. 


- Vi skal som udgangspunkt have truckanlæg der, hvor vores kunder kører, så de altid har et anlæg tæt på og derved kan spare dyrebar tid. Med det nye anlæg i Roskilde får vi øget kapaciteten og imødekommer den store efterspørgsel, vi oplever i området, siger han videre.


Truckanlægget er beregnet til lastbiler og store køretøjer og har high-speed-pumper, diesel, AdBlue og Bio100 HVO Diesel.


- Vi har bygget et nyt og moderne truckanlæg, hvor der foruden diesel også kan tankes både AdBlue og Bio100 Hvo Diesel, som flere og flere vognmænd efterspørger, fremhæver Michael B. Hansen.Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.