Olieselskab præsenterer nye truckanlæg på transportmessen i Herning

Fredag 10. september 2021 kl: 11:57
Af: Redaktionen

En af de omkring 270 udstiller på Transport 2021, der finder sted i Herning i dagene 16. - 18. september, er olieselskabet YX Truck. På messen vil selskabet blandt andet præsenterer nyheder om nye truckanlæg

Hos YX Truck ser man frem til at møde kunder og samarbejdspartnere efter corona-tidens mistede muligheder for at mødes personligt.


- Vi har først og fremmest glædet os enormt meget til at komme tilbage på transportmessen og møde kunder, samarbejdspartnere og branchen i det hele taget. Jeg tror, at vi alle har et kæmpestort behov for at møde og se hinanden ansigt til ansigt efter snart halvandet år med corona, siger Michael B. Hansen, der er COO hos YX Truck. 


- I år er det 16. gang, vi deltager, og messen er ikke bare et fantastisk sted at skabe relationer under uformelle rammer, men den giver os hver gang en masse brugbart input og feedback, som vi kan bruge til hele tiden at forbedre kundeoplevelsen, siger han videre.


YX Truck har siden den seneste messe i 2019 åbnet truckanlæg i Roskilde, Horsens, Køge, Fredericia og Allerød. 


- På Transport 2021 vil vi benytte anledningen til at fortælle om vores landsdækkende netværk af godt beliggende truckanlæg. Vi har siden sidste messe i 2019 etableret fem nye anlæg og kommer til at åbne endnu flere senere på året. For os handler det altid om at have truckanlæg, hvor vores kunder kører, så de altid har et anlæg tæt på og derved kan spare dyrebar tid, siger Michael B. Hansen.


Om YX Erhverv:
  • YX Erhverv har specialiseret sig i olie til erhverv (olie til hjemmetanke) og transport (YX Truckanlæg)
  • YX Erhverv er en del af YX Danmark A/S, som desuden består af YX Landbrug og YX Fyringsolie
  • YX Danmark A/S er en del af REITAN, som også ejer Uno-X, Rema 1000 og 7-Eleven




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.