Rederi skifter København ud med Køge

Fredag 10. september 2021 kl: 11:26
Share  


Af: Redaktionen

Den danske rederi-koncern DFDS skifter København ud med Køge på sin ro/ro-rute mellem Danmark og Litauen, så den fra 1. oktober sejler mellem Fredericia og Klaipeda via Køge i stedet for som i dag via København

Med anløbene af DFDS' skibe på ruten mellem Danmark og Litauen vil Køge Havns startegi om at tiltrække faste godsruteforbindelser til og fra Baltikum blive styrket.


- Køge Havn har nu afslutte den store havneudvidelse, der over de sidste 10 år har tredoblet havnens størrelse og muliggjort en vanddybde på op til 9,5 meter. Samtidig har vi investeret i infrastruktur, målrettet netop trailerbaserede godsruter med fokus på Baltikum. Det er derfor glædeligt at kunne byde velkommen til et stort og ankekendt rederi som DFDS stort set, inden cementen er tør, siger Thomas Kampmann, der er direktør for Køge Havn og Skandinavisk Transport Center.


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.