Corona-variant aflyser tur til færgeværft

Torsdag 2. september 2021 kl: 10:23
Share  


Af: Redaktionen

Corona-variant aflyser tur til færgeværft

Deltavarianten af corona-virus satte sidste uge en stopper for, at to teknikere fra Molslinjen kunne rejse til Vietnam og Filippinerne for at følge byggeriet af hurtigfærgen Express 5, der skal sættes ind på Bornholmslinjen rute mellem Rønne og Ystad, som Molslinien driver. I stedet for sørger moderne teknik for, at rederiets folk kan følge byggeriet på afstand

Byggeriet af Express 5 fortsætter uden folk fra Molslinjen på værftet. Til gengæld er der ansat endnu en lokal medarbejder, som skal holde øje med den mere maskintekniske opbygning af Express 5. Han går nu rundt med et særligt sæt briller, som gør, at rederiets folk ser det samme, som han ser.


- Han er iført briller, som har et lille indbygget kamera, som live sender billeder hjem af det, han ser på, forklarer Molslinjens PR- og Kommunikationschef, Jesper Maack.


Rederiets folk holder deres kufferter pakket, så de med kort varsel er klar til at rejse afsted, når værftslandene får styr på Deltavarianten og atter åbner for rejser, hvor der ikke er krav om meget langvarige karantæner.


Trods manglende mulighed for at rejse forsinker den aflyste tur ikke byggeriet. Express 5 holder den seneste tidsplan, som skal sende færgen mod Bornholm sidst på året i 2022.


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.