Taxi-IVS er endt i skifteretten

Torsdag 10. juni 2021 kl: 09:23
Af: Jesper Christensen

Sø- og Handelserettens Skifteret har taget et taxi-selskab, der blev etableret som et IVS-selskab 31. oktober 2018, under konkursbehandling. Selskabet blev begæret tvangsopløst i december sidste år

Ifølge Statstidende drejer det sig om selskabet TaxiFlex IVS med CVR-nr. 39989670, som drev virksomhed fra en adresse på Gammel Kongevej 39 i København.


Advokat Bo Lauritzen, der har adresse på Frederiksgade i København, er udpeget som kurator. Der er ikke berammet møde til valg af kurator eller nedsættelse af kreditorudvalg. Begæring herom fra en fordringshaver skal fremsættes skriftligt over for Sø- og Handelsrettens Skifteret, der har adresse i Amaliegade i København, inden tre uger efter denne bekendtgørelse.  


Enhver, der har en fordring eller andet krav mod skyldneren, opfordres til at anmelde sit krav til boets kurator opgjort pr. konkursdagen inden 4 uger efter denne bekendtgørelse.


TaxiFlex IVS med CVR-nr. 39989670 var ejet af Hafnia Trafik ApS, der ikke er berørt af konkursen. Hafnia Trafik ApS har et andet taxi-selskab - Taxi 69 ApS - der heller ikke er berørt af konkursen. Dette selskab offentliggjorde sin seneste årsrapport i september sidste år. Årsrapporten, der dækkede 2019, viste et overskud på 12.000 kroner, en egenkapital på 549.000 kroner og en balance på 714.000 kroner.


I forbindelse med ændringen af taxi-loven under den tidligere VLAK-Regering, blev taxi-området dereguleret. I en overgansperiode blev der trukket lod om betydeligt antal tilladelser. I den forbindelse blev der etableret en lang række IVS-selskaber til en krone pr. selskab. En stor det af disse selskaber, der ikke var heldige i lodtrækningen, blev lukket igen. Andre er så endt i skifteretten i forbindelse med en ændring af selskabsloven, som har betydet, at IVS-selskaber enten skal ændres til ApS'er eller lukkes.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.