Alt kørsel i firma fra København Ø er stoppet

Mandag 7. juni 2021 kl: 16:02
Af: Redaktionen

Sø- og Handelsretten har taget en transportvirksomhed fra København Ø under konkursbegæring. Virksomheden, der blev etableret første oktober 2015, blev begæret tvangsopløst 21. april i år. Seneste offentliggjorte årsrapport er fra 2019 og viste et nul-resultat og en negativ egenkapital på 48.000 kroner

Ifølge Statstidende drejer det sig om virksomheden Alt i Kørsel ApS, CVR-nr. 37131164, der drev virksomhed fra en adresse på Langelinie Allé i København Ø.


Sø- og Handelsrettens skifteret har taget virksomheden under konkursbehandling på grundlag af en begæring modtaget 18. maj i år. Erhvervsstyrelsen begærede selskabet opløst 21. april i år. Advokat Piya Mukherjee, der har adresse på Philip Heymans Allé i Hellerup, er udpeget som kurator.


Der er ikke berammet møde til valg af kurator eller nedsættelse af kreditorudvalg. Begæring herom fra en fordringshaver skal fremsættes skriftligt over for Sø- og Handelsrettens skifteret, Amaliegade i København inden tre uger efter denne bekendtgørelse.  


Enhver, der har en fordring eller andet krav mod skyldneren, opfordres til at anmelde sit krav til boets kurator inden fire uger opgjort pr. konkursdagen. 






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.