TRAFIKULYKKEN I VOJENS:

Facebook-gruppe samler ind til de tre involverede

Mandag 10. maj 2021 kl: 13:28
Share  


Af: Redaktionen

Mandag 3. maj skete der en alvorlig trafikulykken i den sønderjyske by Vojens. En 18-årig kvinde kørte ud foran en lastbil i krydset Østergade-Ribevej. I bilen ad en anden 18-årig kvinde. Lastbilchaufføren kunne ikke nå at bremse op og kørte ind i personbilen. Den 18-årige fører af personbilen mistede livet ved ulykken

Facebook-gruppen "Støttegruppe for ændring af Østergade/Ribevej krydset i Vojens" har sat en indsamling i gang, hvor pengene går til en bårebuket til bisættelsen af den omkomne, der finder sted fredag 14. maj og til blomster til den 18-årige kvinde, der var passager i personbilen og stadig ligger på sygehuset og ti lastbilchaufføren.


Facebook-gruppen arrangerer også en demonstration med fakeltog onsdag for at markere behovet for at sikre krydset Østergade-Ribevej yderligere. Krydset er udpeget som en sort plet - altså et sted med øget risiko for trafikulykker.


Interesserede kan finde facebook-gruppen her:Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.