Chauffør med fire-akslet lastbil med kran og hejs har 650 heste til disposition

Torsdag 22. oktober 2020 kl: 09:40
Share  


Af: Redaktionen

Chauffør med fire-akslet lastbil med kran og hejs har 650 heste til disposition

Vognmandsfirmaet Alex Jensen Transport ApS i Holmegaard nord for Næstved på Sjælland har taget en ny fire-akslet Scania R 650 opbygget med en Hiab 262 EP-5 CD-kran og et CLF 425S-3W-wirehejs med tre-vejs tip i brug. Med opbygningen følger fjernbetjening til tip, hejs og pendellad og bakkamera, så betjeningen bliver så enkel som muligt

Scania’ens førerhus er udstyret et bredt udvalg af de muligheder, Scania tilbyder - eksempelvis Driver+ pakke, V8 læderpakke, premium-sæder med ventilation og varme, læderrat og elektrisk opvarmede og justerbare spejle. 


Derudover er der også køleskab, kaffemaskine, klimaanlæg og oliefyr med start via en app i førerhuset. Der er også installeret infotainment-pakke, premium DAB-radio med Apple Car Play, navigation og Bluetooth.


Der til kommer, at den nye Scania R 650 er fyldt med den nyeste teknologi til Opticruise-gearskiftet, retarderen og den adaptive fartpilot med Active Prediction, der læser landskabet og tilpasser gearskift, fart og friløb. Derudover er der tilkøbt LED-lyspakke, trykluftpistol, LDW-kørebaneadvarsel og AEB-nødbremsefunktion.


Alex Jensen Transport ApS har også valgt at tilkøbe Scania’s syv års R&M-reparationsaftale, samt Scania’s overførsel af tacografdata via en installeret Communicator 300-boks. Den fire-akslede lastbil er finansieret og forsikret igennem Scania’s finansieringsselskab, Scania Finans og Scania Lastbilforsikring. Bilen er også omfattet af Scania’s nye totalskade-forsikring, GAP.
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.