Transportkoncern gør containertransport sporbar

Tirsdag 15. september 2020 kl: 10:50
Af: Redaktionen

Transportkoncern gør containertransport sporbar

P&O Ferrymasters, som blandt andet tilbyder containertransport og transport af løstrailere, lancerer et avanceret track and trace-system over for de kunder, der bruger transportkoncernen som containertransportør

Ifølge P&O Ferrymasters er koncernen den første i Europa til at tilbyde track and trace-løsninger på containerområdet.


Track and trace-løsningen vil give kunderne mulighed for her-og-nu at følge med i, hvor deres gods befinder sig - hvad enten det befinder sig på et tog, på en lastbil eller på et skib.


P&O Ferrymasters peger på, at systemet vil øge transporteffektiviteten, reducere omkostningerne og øge hastigheden for udveksling af informationer.
Den nye teknologi hos P&O Ferrymasters bliver introduceret i løbet af september og ventes at være koblet på over halvdelen af selskabets 4.000 45-fods containere ved årets udgang - med en forventet fuld udrulning ved udgangen af 2021.


P&O Ferrymasters’ track and trace-løsning bliver indarbejdet med støtte fra koncernens moderselskab DP World, der har en vision om at lede digitaliseringen af verdenshandlen og dermed også transporten med øget gennemsigtighed og kontrol - og med mulighed for at skabe nye møder at handle på.


Det nye system følger en række initiativer hos P&O Ferrymasters gennem de seneste 12 måneder - eksempelvis åbningen af et nyt 17.000 kvadratmeter stort lager-område i Rotterdam og operationer i DP World’s London Gateway logistics park. Dertil kommer forbindelser med tog mellem Budapest, Duisburg og Rotterdam, samt mellem Oradea and Lodz. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.