Mand med hund stjal pakker fra pakkebud

Fredag 11. september 2020 kl: 10:53
Af: Redaktionen

Torsdag eftermiddag ved halv to-tiden var et 23-årigt pakkebud inde i en kiosk på Kappelvænget i Aarhus V for at hente pakker, der skulle bringes ud. Han tog pakkerne med hen til sin bil og åbnede skydedøren for at begynde at scanne og sortere pakkerne, da en ukendt mand med en rottweiler henvendte sig til ham - den ukendte mand stjal efterfølgende to pakkeposer fra pakkebudet

Den 23-årige har forklaret politiet, at manden i første omgang interesseret spurgte ind til hans arbejde, hvorefter han gik lidt væk igen, mens den 23-årige fortsatte med at sortere pakkerne. Kort efter vendte manden tilbage og sagde, at han skulle have nogle af pakkerne, hvilket den 23-årige afviste. Manden forsøgte gentagne gange at få fat i en af sækkene med pakker, mens den 23-årige forsøgte at spærre for ham. 


Ifølge den 23-årige var stemningen nu blevet så dårlig, at han var bange for, hvad det ville udvikle sig til, så han tog i stedet sin telefon frem for at filme manden. Manden tog begge pakkeposer og begyndte at gå fra stedet i retning mod Kappelvænget, men da han opdagede, at den 23-årige stadig filmede ham vendte han tilbage og gik, sammen med sin hund, truende hen til den 23-årige og forlangte, at han slettede videoen, hvilket han gjorde. 


Manden forlod herefter stedet med begge pakkeposer, og den 23-årige satte sig ind i sin bil og kørte fra stedet. 


Den 23-årige har over for politiet beskrivet gerningsmanden som:
  • Mellemøstlig af udseende
  • 20-25 år gammel
  • Ca. 170 cm høj
  • Spinkel af bygning
  • Var iført en sort dynejakke, grå hættetrøje og sorte bukser
  • Medbragte en rottweiler, som ikke blev ført i snor

Østjyllands Politi hører gerne fra personer, der har set episoden - og særligt gerne fra de to personer, der skulle have befundet sig på stedet, og som den 23-årige har oplyst, han på et tidspunkt bad om hjælp. 


Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.