Fire-akslet trailer er gået til Ærø

Onsdag 5. august 2020 kl: 10:48
Af: Redaktionen

Fire-akslet trailer er gået til Ærø

Vognmandsfirmaet P. Pedersen & Søn Søby ApS på Ærø i det Sydfynske Øhav har hentet en ny fire-akslet Kel-Berg/Knapen-trailer med Walking Floor hos Lastas i Hedensted

Den nye trailer er bygget op over et selvbærende stålchassis, hvor kongeboltkonstruktion er udført i svær/stabil stålprofil. Trailerens selvbærende konstruktion har en aluminiums-hjælperamme for at opnå en mindre egenvægt og dermed større volumen.


Trailerens kasse er opbygget med sider udført i 3/2 mm tykke og 600 mm brede aluminiumprofiler, der er fuldsvejst indvendig. I fronten er der monteret en mandskabslem, mens der øverst på siderne er monteret en særlig overkantsprofil med løbeskinne til den tilhørende aluminiumsskillevæg, der har en frigang over bunden på ca. 100 mm.


I begge sider i bunden er der monteret surringsøjer.


I venstre side af kassen er der foldedøre. Bagenden har bagdøre i alu-profiler. Taget, der er forsynet med automatisk presenning, er et manuelt betjent hævetag.


Det gående gulv er et Cargo Floor CF 500 SL-C bundsystem med 8 mm alu-bundbrædder i glat udgave og med CF-betjening. 


Traileren, der har kost- og skovlbeslag og plastværktøjskasse i venstre side foran akslerne samt en tre meter stige og stopklodser, er leveret med fire ni-tons luftaffjedrede aksler med tromlebremser. Første aksel er hævbar, mens fjerde aksel er både hævbar og selvstyrende. Den tilladte totalvægt er på 48.000 kg.


Den nye Walking Floor trailer er leveret af Ivan Kristensen fra Lastas Trucks Danmark A/S.


Vognmandsfirmaet P. Pedersen & Søn Fragt og Vognmandsfirma startede i 1921 og drives i dag af tredje generation. Familiefirmaet har otte biler, seks trækkere, en forvogn og en varebil samt ni trailere, der bruges til  dag til dag distribution til og fra Ærø med alt fra småpakker, stykgods, partigods eller full load og køle-/ frysevarer ned til -30 grader samt farligt gods. 






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.