Vognmand i Ejby har fået ny V8’er

Torsdag 10. oktober 2019 kl: 12:53
Af: Redaktionen

Vognmand i Ejby har fået ny V8’er

Vognmand Søren Larsen i Ejby fik fornyligt leveret en tre-akslet Scania R 520 med en V8-motor bag kølergitteret. Den nye bil er en 10-års jubilæumsgave til en af vognmandens trofaste chauffører

Vognmand i Ejby har fået ny V8’er
Torsdag 3. oktober fik Søren Larsens chauffør gennem 10 år nøglerne til den nye tre-akslede V8’er, der har et førerhus, som både ind- og udvendigt er lakeret med Scania’s MCC-farvekoncept. Fordelene ved dette koncept er, at lastbilen bliver leveret i præcis den farve, som kunden ønsker, direkte fra fabrikken, så den ikke skal forbi en maler først. Samtidigt kan alt på bilen indfarves, så den får et look efter vognmandens ønsker.


Indvendigt er førerhuset udstyret med blandt andet chaufførpakke, Premium V8 lædersæder med ventilation og varme, læderrat, klimaanlæg, oliefyr med start via Scanias FMS app, infotainmentpakke, køleskab og opbevaring på bagvæg.


Bilen er derudover udstyret med forskellige chaufførkomfort- og sikkerhedssystemer som Opticruise automatgearskiftesystem, retarder, adaptiv fartpilot med active prediction, LDW (kørerbaneafvigelse) og AEB (avanceret nødbremsefunktion).


Det er Scania’s opbyggerafdeling i Vojens, der har stået for opbygningen af jubilæumstrækkeren, og de har blandt andet udrustet bilen med en luftforskydelig skammel, eloxeret aluminiums dørk i fuld bredde og over bagenden, trekanter mellem bagskærmene med opbevaring, værktøjskasse med udtræksskuffe og el-opluk, hanebro under hytten med rødt lys og integrerede arbejdslygter, dobbelte originale Scania-baglygter, afdækning under batterikasse med arbejdslys og nummerplade og LED-lysskilt.


Vognmands Søren Larsen har tilvalgt en Scania serviceaftale baseret på Scania’s individuelt tilpassede service-koncept. Med en skræddersyet service-aftale får Søren Larsen udført serviceeftersyn på den nye lastbil efter behov og ikke efter antal kørte kilometer. Det er servicesælger Jesper Sørensen, der har stået for salg af serviceaftale.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.