Tiptrailerne er rundbuede og passer til asfaltkørsel

Onsdag 10. oktober 2018 kl: 10:55
Af: Redaktionen

Tiptrailerne er rundbuede og passer til asfaltkørsel

Vognmandsfirmaet Demstrup Autotransport - Preben Hansen ApS i Kjellerup har fået leveret to nye Kel-Berg trailere fra Lastas i Hedensted. Der er tale om en to-akslet og en fire-akslet trailer - begge med rundbuede tiplad

Den fire-akslede trailer er bygget op over et chassis med længdevanger opsvejst i boks-profil med stærke tværvanger og forstærkninger. Den to-akslede er bygget op over et chassis med længdevanger er opsvejst af finkornsstål.


Tipkasserne er ens bygget op og adskiller sig kun i længden.


Siderne er fremstillet i 7 mm valset speciel alu-plade med ekstra slidstykke. Bunden er forstærket med en ekstra 7 mm plade (i alt 14 mm gods) og beklædt med 4 mm Hardox-450 bundplade i fuld længde.


Bagklappen er udført i 40 mm kraftige og tophængte alu-profiler, mens asfaltskuffen er udbygget og tilpasset til at arbejde sammen med asfaltmaskiner, og har pneumatisk åbne- og lukkesystem. 


Kasserne er isoleret med 100 mm isolering og beklædt med en spejlblank og rustfri stålplade. 


Trailerne leveres med 2 x 10 tons og 4 x 9 tons luftaffjedrede aksler med tromlebremser. Første aksel på begge trailere er løftbar. Den fjerde aksel på den fire-akslede trailer er løftbar og selvstyrende. 


De nye trailere er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.










Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.