AG udvider med 15 nye Scania

Torsdag 27. marts 2008 kl: 09:27
Share  


Af: Redaktionen

AG udvider med 15 nye Scania
AG Transport i Hillerød har fået leveret tre nye Scania R 500, som en del af en stor ordre på 15 nye Scania lastbiler.

Seneste udvidelse af aktiviteterne hos AG Transport A/S er etablering af afdelingen i Århus, hvor en del af de nye lastbiler skal sættes i drift


AG udvider med 15 nye Scania
Transportvirksomheden AG Transport A/S med base i Hillerød er i gang med at udvide og forny vognparken med 15 nye Scania, der skal benyttes til virksomhedens mange forskellige transportaktiviteter. Det gælder eksempelvis stykgods- og distributionskørsel over hele Danmark samt entreprenørkørsel og specialopgaver i både ind- og udland.
AG Transport, der ud over transportaktiviteterne også driver lagerhotel i både Hillerød og Århus, er vokset støt, siden vognmand Finn Klarskov købte virksomheden af sine forældre for 11 år siden. Seneste udvidelse af aktiviteterne er etablering af afdelingen i Århus, hvor en del af de nye lastbiler skal sættes i drift.

Over 40 lastbiler i vognparken
Når de sidste af de foreløbig 15 nye Scania er leveret i løbet af nogle måneder, vil AG Transport råde over godt 40 trækkende enheder samt et endnu større antal påhængsvogne, blokvogne, containere og andet transportmateriel. De nye lastbiler skal anvendes til flere forskellige typer kørselsopgaver.
- Vi får både nyt materiel til distributionskørsel og til entreprenørkørsel, for i øjeblikket er der et højt aktivitetsniveau på alle områder, siger vognmand Finn Klarskov.
- Nogle vognmandsforretninger satser på specialisering, men vi vil hellere drive en alsidig forretning med mange forskellige aktiviteter. Vi ønsker ikke at lægge alle æggene i én kurv, for pludseligt kan aktivitetsniveauet falde inden for ét område, og så gælder det om at have andre aktiviteter, der kan holde gang i hjulene, siger han.
AG Transport har et stort antal kunder, som får opbevaret og distribueret gods med udgangspunkt fra de to lagerhoteller i henholdsvis Hillerød og Århus. Dertil kommer mange dør-til-dør kørselsopgaver med alt lige fra blandet industri- og stykgods til jord, sten og grus.

Opfylder nye miljøkrav
- I øjeblikket er der gang i hjulene, så der er basis for at drive en god forretning. Med de 15 nye Scaniaer opnår vi en foryngelse af vognparken, som både giver bedre transporteffektivitet og mindre miljøbelastning, siger Finn Klarskov.
AG Transport har tegnet serviceaftaler på de nye Scania hos Scania Biler A/S i Frederikssund, hvor salgskonsulent Keld Weidinger har stået for handlen.
- Ved at overlade det tekniske ansvar til Scania Biler kan vi koncentrere os om det vi er bedst til, nemlig opbevaring og transport af forskellige typer gods. Samtidig satser vi fremover på kun at køre fire år med vores biler og derefter at udskifte dem med nye, så vi altid har det mest brændstoføkonomiske og miljørigtige materiel i vognparken, fastslår Finn Klarskov.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.