Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Dansk skibsfart ligger i top på internationale lister over sikkerhed for fjerde år i træk

Mandag 17. juni 2024 kl: 18:00
Af: Redaktionen

Dansk skibsfart ligger igen helt i toppen på den seneste hvidliste fra havnestatskontrolregimet Paris MoU, som viser, hvordan flagstaternes skibe klarer sig under havnestatskontroller i Paris MoU-medlemslandenes havne

Havnestatskontrolregimet Paris MoU har offentliggjort sine nye præstationslister, hvor danske skibe for fjerde år i træk markerer sig med en placering i top på hvidlisten. Også inden for Tokyo MoU’s havnestatskontrolregime, der dækker Asien, er danske skibe på hvidlisten med en placering som nummer 7.


Danmark er desuden igen placeret på US Coast Guards Qualship 21-liste, som dækker havnestatskontroller i USA. Præstationslisterne er blandt andet baseret på de seneste tre års inspektioner og tilbageholdelser af skibe.


- Det er meget positivt, at Danmark igen i år rangerer i toppen af de internationale opgørelser over flagstaternes performance. Det vidner om, at dansk skibsfart fortsat gør en stor indsats for sikkerhed og kvalitet, siger Martin John, der  ersynschef hos Søfartsstyrelsen, og fortsætter:


- Der er dog stadig tilbageholdelser som burde være undgået. Så det er vigtigt, at vi ikke hviler på laurbærrene, men fortsætter arbejdet med at sikre, at skibene hele tiden lever op til internationale standarder for sikkerhed, sundhed og miljø samt ordentlige arbejdsvilkår for de søfarende.


Interesserede kan finde Paris MoU's pressemeddelelse og de nye præstationslister her:


Om Paris Mou:
Havnestatskontrolregimet Paris MoU består af 28 maritime administrationer og dækker de europæiske kyststater og det nordatlantiske område fra Nordamerika til Europa.


Medlemsstaterne af Paris MoU er i øjeblikket:

Belgien, Bulgarien, Canada, Kroatien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Island, Irland, Italien, Letland, Litauen, Malta, Montenegro, Holland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Slovenien, Spanien, Sverige og Storbritannien.

Rusland er i øjeblikket suspenderet på grund af krigen mod Ukraine.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Hollandske toldere finder 317 kg kokain skjult i banankasser i containere i Rotterdam
- - Det er vigtigt at at holde momentum
- Færgefragtet er steget med 38 procent på 10 år
- Skibe fragtede mere gods
- World Maritime Day 2024 er i dag
- Danmarks største containerhavn får endnu en operatør
- Danmarks "første" skoleskib lægger til ved Nordre Toldbod i København
- Ny politi skal forebygge påsejlinger af hvaler
- Nye shippingnetværk vil føre til lidt flere ugentlige services
- Lodsbåde sejler atter under særligt flag
- Containerrederi udvider med jernbanetransport
- Erhvervsministeren er rejst til Indien med flere grøn løsninger inden for søfart

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst