Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Fagforening vil have vognmand med på overenskomsten

Torsdag 26. januar 2023 kl: 11:49
Af: Redaktionen

Godschaufførernes Landsklub oplyser på Facebook, at 3F Københavns Chauffører gennem længere tid har haft konflikt mod vognmandsvirksomheden Brdr. Sørensen Transport A/S i Rødovre, uden det er lykkedes, at tegne overenskomst med virksomheden1

Godschaufførernes Landsklub oplyser videre, at der er varslet sympatikonflikt på Transportgruppens område, Industri-, Byggegruppen og NNF.


"Vi kan godt lide at transportvirksomheder i Danmark konkurrerer på at være dygtige og ikke på at spare på chaufførernes løn og arbejdsvilkår", skriver Godschaufførernes Landsklub på Facebook, som opfordrer til, at chauffører og andre tager nogle billeder rundt omkring i landet og sender dem til Godschaufførernes Landsklub i en privat besked via Facebook.


"Vi håber på jeres opbakning og hjælp til denne konflikt, så vi sammen kan sikre ordentlige løn og arbejdsforhold for alle chauffører i Danmark", lyder det på Facebook fra Godschaufførernes Landsklub.







Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten
Klik venligst