Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Norskejet svensk flyselskab åbner ruter mellem Østjylland og Sverige

Onsdag 14. juli 2021 kl: 11:54
Af: Redaktionen

Det svenske flyselskab, Braathens Regional Airlines alias BRA, der er en del af rejsekoncernen Braganza, som er 100 procent ejet af nordmanden Per G. Braathen, åbner i september to nye ruter fra Aarhus. Destinationerne er Göteborg og Stockholm. Op mod jul vil BRA begynde at flyve til Scandinavian Mountains Airport - Sälen Trysil Airport

Det svenske flyselskab BRA træder med de nye ruter ind på udenrigsmarkedet for første gang. Samarbejdet har været et stykke tid undervejs og er et direkte resultat af den østjyske lufthavns intensiverede ruteudviklingsarbejde. 


- Det er et utroligt spændende samarbejde, vi nu har indgået med flyselskabet BRA. Ikke alene er det nogle ekstremt populære destinationer, som stimulerer rejsepotentialet både fra både Danmark og Sverige. BRA har også et skarpt fokus på at udvikle en grønnere luftfart, og de har en gæsteorienteret startup-mentalitet, der sætter skub i flybranchens bæredygtige fremtid, og den rejse glæder vi os til at være med på. Vi er meget glade for, at BRA har valgt at kickstarte deres entré på det internationale marked i Aarhus, og vi ser frem til et langsigtet samarbejde, siger Nicolai Krøyer, som er administrerende direktør i Aarhus Airport. 


BRA er Sveriges næststørste indenrigsselskab med 27 ruter, og ca. 2,2 millioner passagerer årligt, når man ser bort fra corona-tiden. 


Det er nordmanden Per G. Braathen, som står bag BRA og rejsekoncernen Braganza, der tæller adskillige selskaber inden for transport- og rejsebranchen. Per G. Braathen er også bestyrelsesformand i Nordens største hotelkæde, Scandic.


- Vi ser det som det helt rigtige tidspunkt at lancere BRA i Danmark som vores første internationale marked her på bagkant af pandemien. Aarhus Airport er et rigtigt godt match til BRA med et attraktivt gæstepotentiale i Aarhusregionen og Jylland, og vi glæder os til at lægge stærkt ud med at knytte Norden tættere sammen. Flyvninger mellem storbyerne i Danmark og Sverige vil understøtte forretningslivet og styrke turismen i begge lande. Dertil får jyderne en ny direkte flyrute til en stribe af nordens bedste skiområder. Personligt må jeg også indrømme, at Aarhus står mit hjerte særligt nært, da mine forældre boede på Djursland i over 25 år, og det gør det ekstra sjovt at indtage Danmark netop derfra, siger Per G. Braathen. 


Ruten til Göteborg starter 27. september med en returflyvning alle ugens dage undtagen søndag året rundt, og flyet fortsætter tur/retur til Stockholm Bromma alle hverdage fra samme startdato. Vinterruten til Scandinavian Mountains Airport åbner 19. december.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Aarhus Letbane fejrer fem år med den fulde strækning
- Bilhandler er endt i skifteretten
- Region Syddanmark stopper med at købe nye benzin- og dieselbiler ved udgangen af året
- Tysk koncern skal opgradere S-banen til førerløs togdrift
- To virksomheder kan byde på støttesystemer
- Flere vælger at rejse med bus, tog og letbane i Region Midt
- Nordjyske busser og tog kørte med flere passagerer
- Lokal togoperatør justerer køreplaner og togenes længde
- Forhandler af store og små køretøjer er tilfreds med 2023-resultatet
- Lufthavn på Djursland får vinterafgange til skiområdet i Sverige og Norge
- Fredag 19. april 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- 30-årig mand blev varetægtsfængslet i fire uger

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst