Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportorganisation til transportkøbere:

Onsdag 27. januar 2021 kl: 11:41
Af: Redaktionen

Flere aktuelle sager med chauffører, der er blevet nægtet adgang til toiletfaciliteter, får transportorganisationen ITD til at gentage sin appel fra marts sidste år om at sikre respektfuld og anstændig behandling af chauffører.


Efter det blandt andet i Lastbil Magasinet er kommet frem, at flere virksomheder nægter chauffører adgang til toiletter, gentager ITD opfordringen til alle transportkøbere om at behandle chaufførerne ordentligt og give dem adgang til sanitære faciliteter.

 
- Jeg synes, alle modtagere og afsendere af varer kraftigt bør overveje, om de virkelig vil være bekendt ikke at stille helt basale toiletfaciliteter til rådighed for de mennesker, der hjælper dem med at transportere deres varer. De har da fortjent at blive behandlet med respekt og venlighed, og det indbefatter altså, at man også giver adgang til toiletfaciliter, siger Carina Christensen, der er administrerende direktør i ITD.
 

I marts opfordrede ITD sammen med en lang række øvrige transportorganisationer alle modtagere og afsendere af varer til at udpege toiletfaciliteter forbeholdt chauffører eller opstille såkaldte festivaltoiletter under hensyntagen til øvrige forholdsregler.
 

- Vores tidligere opfordring står ved magt, og det er ærlig talt lidt skuffende, at det er nødvendigt at gentage den. Det burde altså ikke være uoverkommeligt at sørge for basale faciliteter til dem, der hjælper en i dagligdagen. Der kan selvfølgelig være helt særlige omstændigheder, der gør sig gældende, men for de fleste større modtagere og afsendere burde det altså være muligt at behandle chaufførerne med respekt også på dette område, siger Carina Christensen.


Her på transportnyhederne.dk hører vi gerne fra chauffører og virksomheder, der har kommentarer til ovennævnte problemstilling.


Redaktionen kan kontaktes her:






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Politiet har beslaglagt knap 3.000 køretøjer
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Havneby i det vestlige Sverige får et elektrisk ladehub
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- Lastbilleverandører sætter fokus på lastvognsmekanikeruddannelsen under DM i Skills
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Lokal entreprenør skal ombygge motorvejstilslutning ved Taulov
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst