Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Nomineringsperiode for transportpris er forlænget

Tirsdag 26. januar 2021 kl: 13:55
Af: Redaktionen

Perioden for nomineringer til Den Grønne Transportpris, der er stiftet af DTL - Danske Vognmænd og Jyske Finans, er forlænget på grund af corona-situationen og udskydelsen af transportmessen i Herning - Transport2021. Den Grønne Transportpris sætter fokus på de mange konkrete grønne tiltag, som den enkelte vognmand iværksætter i sin virksomhed

- Det har fra start været hensigten, at afgørelsen af Den Grønne Transportpris skulle offentliggøres på DTL’s stand på Transportmessen, siger Erik Østergaard, der er administrerende direktør i vognmandsorganisationen DTL.


- Men da Transportmessen 2021 blev udskudt til september 2021, fandt vi det naturligt, at vi også forlænger perioden med Den Grønne Transportpris blandt DTL-medlemmerne frem til transportmessen, siger han videre.


Indtil nu har der været fuld gang i artiklerne om de mange spændende og interessante grønne initiativer, som allerede er i gang ude hos de enkelte vognmænd. Det er artiklerne og de historier fra branchen, der danner grundlaget for nomineringerne til Den Grønne Transportpris.


- Vi er rigtig glade for den opmærksomhed, der har været om Den Grønne Transportpris, siger Jørgen W. Kristensen, der er Head of Market i Jyske Finans.


- De første artikler med nomineringer kan allerede læses på Jyske Finans' hjemmeside  - og vi har flere gode artikler i pipelinen, som udgives hen over de første måneder af 2021. Forlængelsen af prisen giver os kun ekstra tid til at sætte mere spot på flere grønne initiativer i branchen og til at få flere DTL-vognmænd til at deltage i konkurrencen om prisen, fortsætter han.


Juryen er klar
Udover forlængelsen af perioden for Den Grønne Transportpris har DTL og Jyske Finans sammensat juryen, som skal afgøre vinderen samt 2.- og 3. pladsen ud af de nomineringer der er kommet ind.


Juryen består af følgende:

Thomas Jensen, MF, Transportordfører i Socialdemokratiet.

  • Thomas Jensen er klar til opgaven og glæder sig til at dykke ned i de forskellige cases og tiltag som de nominerede virksomheder har bragt i spil for at gå en grønnere fremtid i møde.

Rune Grøndahl, Partner i KPMG Acor Tax
  • Rune Grøndahl har været partner i KPMG siden juli 2015 og er endvidere Head of Automotive i Danmark. Han har solid erfaring med rådgivning af virksomheder og myndigheder, der beskæftiger sig med transport, og glæder sig til at bringe sine erfaringer i spil og kigge på hver enkelt virksomhed.

Helle Bjerrum Holm, Miljøkoordinator hos Aalborg Vognmandsforretning A/S
  • Helle Bjerrum Holm har været Miljøkoordinator hos Aalborg Vognmandsforretning siden april 2016 og har altid haft et stort fokus på miljøet i sit arbejde. Miljø-erfaringerne bliver afgørende, når Helle vurderer de nominerede til prisen.

Finn Bjerremand, Teknisk konsulent hos DTL-Danske Vognmænd
  • Finn Bjerremand, der er velkendt blandt DTL-medlemmerne, har været ansat som teknisk konsulent hos DTL siden 2014, men har altid haft fingrene dybt begravet i transportsektoren. Al den erfaring bringer Finn med sig, når han vurderer de nominerede til prisen.

Interesserede kan læse mere om Den Grønne Transportpris her:









Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst