Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

International dansk transportkoncern køber international dansk speditionsvirksomhed

Onsdag 28. oktober 2020 kl: 10:40
Af: Redaktionen

DSV Panalpina-koncernen, der har hovedsæde i Hedehusene mellem Roskilde og København og transport- og logistikaktiviteter over hele verden, køber den internationale speditionsvirksomhed Prime Cargo, som tilbyder kundetilpassede transport-, lager- og logistikløsninger. Prime Cargo, der har hovedkontor i Kolding og ejet af japanske Mitsui-Soko Group, er en international virksomhed med aktiviteter i både Polen og Kina.


I forbindelse med købet peger man hos DSV Panalpina på, at koncernen i flere år set med stor respekt på Prime Cargo på grund af virksomhedens ekspertise på områder, hvor  DSV Panalpina selv har begrænset aktivitet. Med Prime Cargos stærke profil inden for e-handel og fashion retail - med det nuværende fashion setup i Kina som et væsentligt aspekt - passer selskabet til både DSV Solutions og DSV Air & Sea i Danmark.


Nye muligheder
Købet af Prime Cargo skaber nye muligheder for begge virksomheder og deres kunder. Prime Cargo’s kunder vil kunne drage fordel af et globalt netværk og nye services, og DSV’s kunder vil få adgang til løsninger inden for e-handel og fashion retail.


- Sammen kan vi tilbyde vores kunder meget mere. Vi vil styrke vores produktsortiment over for vores fælles kundeportefølje, der nu vil få adgang til en bred vifte af globale services hos en og samme leverandør,” siger Henrik Nielsen, der er Executive Vice President, DSV Air & Sea Nordic Region.
 

Avanceret e-handel
Prime Cargo er kendt for sin ekspertise inden for e-handel. Virksomheden driver avancerede, fuldautomatiske lageraktiviteter, hvilket er en teknologi, som DSV kender til og for nylig har installeret i et nyt lager i Oslo. Med Prime Cargo’s kompetencer vil DSV Panalpina og Prime Cargo kunne sætte skub i udviklingen af e-handelsaktiviteter i en endnu større skala.


- Prime Cargo er i Danmark et kendt og førende navn inden for e-handel og fashion logistics. Det passer perfekt ind i den strategiske portefølje i DSV’s danske selskaber. Vi vil kunne tilbyde e-handelssegmentet avancerede og konkurrencedygtige automatiserede lagerløsninger med ambitiøse vækstmuligheder, siger Marcel Blomjous, der er administrerende direktør i DSV Solutions Danmark.
 

Vækststrategi 
Prime Cargos administrerende direktør Morten Høilund er glad for opkøbet og stolt over at blive en del af DSV Panalpina. Med den store ekspertise, som Prime Cargo bringer med ombord, vil virksomheden blive en del af en DSV Panalpina’s vækststrategi.


- Vi er stolte over, at DSV Panalpina værdsætter Prime Cargos stærke kompetencer inden for e-handel og fashion, og at disse to vertikaler vil være bærende elementer i vækststrategien for de danske aktiviteter. Vi er overbeviste om, at opkøbet er en unik mulighed for at forene vores branchefokus med DSV’s globale netværk, siger han.


Transaktionen forventes afsluttet inden for to-tre måneder med forbehold for de sædvanlige betingelser, herunder godkendelse fra de relevante konkurrencemyndigheder. Indtil da fortsætter Prime Cargo og DSV Panalpina deres sædvanlige aktiviteter som to separate virksomheder. 








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Påsken betød færre passgerer i lufthavn ved Aalborg
- Toldhund fandt et kilo hash gemt i valnødder
- Lufthavn lægger arealer til midlertidigt militært område
- Toldere fandt knap tre ton narkotika sidste år
- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Fagforbund taber sag mod ground handling-selskab
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- Stort batteri i Maglebylille skal lagre strøm til lufthavn på Amager
- Bombehunde kan sniffe en hel lastbiltrailer for sprængstoffer på få sekunder

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst