Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Horsens får flere taxier

Fredag 14. august 2020 kl: 10:35
Af: Redaktionen

Efter en årrække med kun et taxi-selskab er der igen to taxiselskaber at vælge imellem i Horsens. Den nye aktør i den østjyske by er det landsdækkende taxiselskab Dantaxi, som fra denne uge kører ud i Horsens med taxivognmand Nevzat Karatas og 15 nye taxier

Større kapacitet på taxiområdet vil betyde kortere ventetid på taxi'er samt en bedre dækning af yderområderne i kommunen. Dantaxi fremhæver, at de 15 nye taxier er udstyret med selskabets Covid-19-tiltag for at sikre tryghed for kunder og chauffører.


- Lige nu tror vi, at de 15 taxier kan dække det aktuelle behov, men vi er klar til at supplere med endnu flere, hvis kunderne tager godt imod os, siger den nye vognmand i Horsens, Nevzat Karatas, bag plexiglas-pladen i sin taxi.


Det hører til sjældenhederne, at der kommer nye taxier til Horsens. Faktisk har vognantallet i en længere periode været nedadgående og er faldet fra 60 til under 30. 


Udvidelsen gør Dantaxi til det største taxiselskab i Østjylland
Udvidelsen til Horsens sker samtidig med, at Dantaxi etablerer sig i Randers med 10 vogne. Udvidelsen til de to byer gør Dantaxi til det største taxiselskab i Østjylland opgjort på antal taxi’er, og det eneste selskab, der dækker hele området. 


For Dantaxi’s kommercielle direktør, Vibeke Wolfsberg, er Østjylland et af de mest interessante vækstområder, og hun ser frem til at servicere borgere og virksomheder i taxier, hvor tryghed er i højsædet:  

- Vi er meget optaget af, at det skal være trygt at køre med os. Vi har som det eneste taxiselskab fået installeret COVID-19-tiltag i alle vores biler i form af afskærmning mellem for- og bagsæde samt håndsprit. Kunderne kan dermed vælge taxien til i en tid, hvor der fortsat er utryghed i forhold til transportform og Coronavirus, påpeger direktøren. 


Taxi til fast lav pris
De nye taxier kobles på Dantaxi's app, så kunderne med et tryk på telefonen kan bestille en vogn. App'en kan benyttes til at bestille taxi i hele Østjylland og i 63 andre kommuner i Danmark. 


 - Med app bestilling kan man vælge at køre efter taxameter eller til en fastpris, der er kendt på forhånd. Bestiller man til fastpris, er prisen som oftest lavere end taxameterprisen. Er man ikke til apps og smartphones, kan man selvfølgelig bestille en af vores taxi'er i Horsens på vores telefonnummer 48 48 48 48, siger Vibeke Wolfsberg.


Horsens nye selskab startede officielt 13. august, men chaufførerne har i nogle dage kørt testkørsler med kunder. Ligesom Dantaxi's app tyvstartede lanceringen i de to 'nye' byer og åbnede for bestillinger mandag.
 

Om Dantaxi:
  • Med udvidelsen til Horsens og Randers er Dantaxi det største taxiselskab i Østjylland
  • På landsplan er cirka 1.900 taxier (heraf kører 150 på el) tilsluttet Dantaxi
  • Dantaxi har administration i Aalborg og i Virum nord for København. Kundecenteret er beliggende i Virum
  • Selskabet udfører taxikørsel i 63 af Danmarks 98 kommuner og er Danmarks største taxiselskab
  • Alle selskabets taxier er monteret med afskærmning og fastgjorte spritdispensere




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Mangel på mekanikere og reservedele påvirker togdriften i det sydlige Jylland
- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Antallet af togrejser steg i årets første to måneder
- Passagerer tilbage til busser og tog er emnet på høring på Christiansborg
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Tur i pirattaxi på få kilometer kostede en del tusinde kroner
- Fredag 12. marts 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Rutesektor har fået ny næstformand
- 32 kilometer spor skal bane vejen for hurtigere tog på Lolland
- Nye løsninger skal få flere passagerer i den kollektive trafik
- Fremtidens kollektive transport er kommet tættere på i Nordjylland
- Regionale buslinier i Hovedstaden skifter til el-drift

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst