Fynsk vognmand tager tip-trailer med hjem til Ullerslev

Fredag 20. marts 2020 kl: 10:15
Share  


Af: Redaktionen

Fynsk vognmand tager tip-trailer med hjem til Ullerslev

Højbo Transport ApS, der har hjemsted i Ullerslev på Østfyn mellem Odense og Nyborg, har for nyligt hentet en ny fire-akslet Kel-Berg 4 akslet tiptrailer hos Lastas i Hedensted. Den nye tiptrailer er blandt andet leveret med cyklistværn i begge sider, kost- og skovlbeslag og Kel-Berg sikkerhedspakke med tilt-alarm og dumperventil

Den nye fire-akslede tip-trailer, der er leveret med fire ni-tons luftaffjedrede aksler med tromlebremser og hæve-sænkeventil, er bygget op over et chassis med længdevanger opsvejst i boks-profil med stærke tværvanger og forstærkninger.


Kassen har indvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesytem - og 3/2 ventil monteret for automatisk åbning. Tophængslerne er flyttet 180 mm frem for at give 10 procent større åbning ved aflæsning.


Bunden der er udført i 7 mm alu-plade i speciel slidstærk kvalitet, er beklædt med 15 mm kunststof, mens siderne er beklædt med 10 mm kunststof i en højde på 1.250 mm. 


Trailerens første aksel er løftbar, mens fjerde aksel er selvstyrende.


Den nye trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S


Højbo Transport ApS blev stiftet i 2012 og har specialiseret sig inden for flytning, specialtransport og studenterkørsel. Højbo Transport ApS er godkendt af Statens Lufthavns Væsen og Trafikstyrelsen til at levere og afhente gods i lufthavne.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.