Færgerederi er stadig i stødet til at sejle over Øresund

Torsdag 19. marts 2020 kl: 15:34
Share  


Af: Redaktionen

Rederiet ForSea fortsætter med at sejle mellem Helsingør og Helsingborg i perioden frem til 13. april for at opfylde transportbehovet for de rejsende, som er berettigede til at rejse mellem Danmark og Sverige - og for godstransporten med lastbil

For rederiet er vigtigt at sikre fragttransporten mellem Sverige og Danmark samt sikre overfarten for personer, der arbejder på modsatte side af sundet.


Corona-epidemien har skabt stor usikkerhed på begge sider af Øresund, hvor mange mennesker har tætte forbindelser både arbejdsmæssigt og privat. 


ForSea peger på, at rederiet er fast besluttet på at leve op til sit samfundsansvar og gøre alt for at sikre forbindelsen over Øresund. Rederiet understreger, at det følger de anbefalinger, der kommer fra såvel danske som svenske myndigheder. 


- Med dem i ryggen sejler vi videre med ambitionen om fortsat at sikre transport over Sundet, siger bestyrelseformand for ForSea, Rasmus Christiansen.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.