Nye tiltag skal sikre fortsat høj leveringssikkerhed

Torsdag 19. marts 2020 kl: 15:20
Share  


Af: Redaktionen

Pakkedistributøren GLS tilbyder nu pakkemodtagere tre nye muligheder for at bekræfte levering af pakker. Alle modeller sikrer en fortsat høj leveringssikkerhed og overholder samtidig myndighedernes skærpede anvisninger i forbindelse med corona-epidemien

De tre muligheder er:

Midlertidig fuldmagt
Modtager kan printe en midlertidig fuldmagt og hænge den uden for sin indgangsdør, så GLS’ chauffør ser den. Hvis ikke modtager kan printe fuldmagten, må den gerne skrives af i hånden.

GLS-chaufføren kobler den sammen med GLS’ fuldmagtsystem, tager et billede af fuldmagten, scanner pakkerne og placerer dem som angivet på fuldmagten.

Denne løsning er specielt velegnet, hvis der skal leveres flere pakker til samme modtager.

Afsender ser som altid beviset for leveringen i sit GLS-system - nu angivet med FM for fuldmagt og en talkode.


Kvittering på pakkelabelen
Nyeste tiltag fra GLS’ side er muligheden for at kvittere for pakken direkte på pakkens label. Det vil foregå efter denne fremgangsmåde:
  • GLS-chaufføren stiller pakken og går to meter tilbage
  • Modtageren kvitterer på labelen på pakken - med sin egen kuglepen
  • Modtageren går to meter væk fra pakken
  • GLS-chaufføren går hen til pakken igen og tager et billede af underskriften på labelen
  • Pakken er nu leveret med kvittering, og afsender kan som altid se kvitteringen i GLS-systemet - helt som de er vant til

Denne model er en nem og enkel løsning, hvis der skal leveres en enkelt eller få pakker. 


Midlertidig dispensering af underskrift i GLS PakkeShops
Med øjeblikkelig virkning afviger GLS fra sit krav om underskrift på scanneren i vores PakkeShops.

GLS håber på kundernes forståelse for denne dispensering, som på grund af appellen fra myndighederne tirsdag aften, ikke bliver varslet efter gældende tidsfrister i de gældende samarbejdsaftaler.

Der er fra nu af åbnet for, at modtagerne i GLS’ PakkeShop kan få udleveret deres pakker uden at skrive under for modtagelse. GLS beder om modtagerens fulde navn, som bevis for levering. Dette er en midlertidig løsning, indtil GLS oplever normal situation i Danmark igen.

GLS håber dermed, at alle modtagere i PakkeShops vil overholde myndighedernes skærpede appel til hele Danmark og holde afstand på to meter - også i en eventuel kø til udlevering af pakker.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.