Aftale om corona-hjælp kan støtte rederier

Torsdag 19. marts 2020 kl: 15:22
Share  


Af: Redaktionen

Danske Rederier hilser den netop indgået hjælpepakke til dansk økonomi velkommen. Den kan gavne rederierne, lyder vurderingen fra organisationen Danske Rederier


Efter en lynforhandling blev S-Regeringen og alle Folketingets partier i dag enige om en hjælpepakke, der skal lede dansk økonomi gennem corona-epidemiens konsekvenser.
 

Pakken indeholder ud over tiltag rettet mod lønmodtagere og studerende også en række midlertidige kompensationsordninger rettet mod virksomheder.

 
- Jeg bliver glad og stolt, når jeg ser et samlet Folketing stå bag erhvervslivet og holde hånden under både små som store virksomheder, som vi ser i dagens aftale, hvor det er kompensation for faste udgifter. Det er i høj grad også relevant for rederierne, siger Anne H. Steffensen, der er administrerende direktør i Danske Rederier.


- Mange virksomheder har med ét fået fjernet deres eksistensgrundlag som følge af den helt ekstraordinære situation, vi står i med coronavirus. Derfor er det afgørende med den brede politiske opbakning, som vi heldigvis ser nu, siger hun videre og tilføjer:


- Vi er i dialog med myndighederne for at få afklaret, hvilke udgifter der regnes med som faste og dermed kan omfattes af ordningen.

 
Interesserede kan se flere detaljer om hjælpepakken på Finansministeriets hjemmeside - klik her:Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.