Sydjysk vognmand tipper med ny trailer

Onsdag 26. februar 2020 kl: 13:02
Af: Redaktionen

Sydjysk vognmand tipper med ny trailer

Vognmand Hardy Bjerregaard Kristensen, der har hjemsted i Brørup på vejen mellem Esbjerg og Kolding, har for nyligt afhentet en ny fire-akslet Kel-Berg tiptrailer, der kan rumme 37 kubikmeter i kassen, hos Lastas i Hedensted

Den nye tip-trailer, som vognmand Hardy Bjerregaard Kristensen med over 40 års brancheerfaring har taget i brug, er bygget op over et chassis med længdevanger opsvejst i boks-profil med stærke tværvanger og forstærkninger samt cyklistværn i begge sider.


Kassen er opbygget med side i alu-profiler med en godstykkelse indvendigt på 2,8 mm og udvendigt på 2,0 mm. Siderne er beklædt med 10 mm kunststof. Bagklappen er indvendig tophængt og har pneumatisk åbne- og lukkesytem med 3/2-ventil monteret for automatisk åbning. Tophængslerne er flyttet 180 mm frem for at give en 10 procent større åbning ved aflæsning.


Bunden, der er udført i 7 mm alu-plade i speciel slidstærk kvalitet, er beklædt med 15 mm kunststof.


Traileren, der har kost- og skovlbeslag samt en sort plast værktøjskasse i venstre side, er leveret med fire ni-tons luftaffjedrede aksler med skivebremser og hæve-/sænkeventil. Første aksel har liftfunktion, mens fjerde aksel er selvstyrende. Med traileren følger en Kel-Berg sikkerhedspakke med tilt-alarm, bak-alarm og dumperventil.


Den nye trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.