Narko-smuglere skal sidde i fængsel de næste par år

Fredag 6. december 2019 kl: 11:52
Af: Redaktionen

To mænd på henholdsvis 35 og 36 år blev torsdag ved en domsmandsret ved Retten i Sønderborg idømt samlet fire år og otte måneders fængsel for i fællesskab at have forsøgt at indsmugle 156 kilo hash ved grænsen

Den 36-årige blev idømt to år og otte måneders fængsel, mens den 35-årige blev idømt to års fængsel.
 

Hændelsen fandt sted torsdag 6. juni, hvor de to mænd blev anholdt af betjente fra Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) ved Syd- og Sønderjyllands Politi.
 

Den 35-årige blev anholdt i et køretøj i forbindelse med en kontrol i Frøslev foretaget af den særlige Politi- og Toldenhed, som er et samarbejde mellem Toldstyrelsen og UKA Vest, og hvor myndighederne fattede mistanke til manden.
 

Den 36-årige medgerningsmand blev anholdt i forbindelse med, at han efterfølgende kørte ind i Danmark ved grænsen i Padborg med den store mængde hash gemt i sit køretøj.
 

Den 36-årige forsøgte i første omgang at undgå at stoppe ved grænsen, da bilen blev vinket ind til kontrol. Han forsøgte at flygte fra politiet, men belv kort efter anholdt i Padborg.
 

Ud over forsøget på indsmugling blev den 36-årige dømt for en række færdselsforseelser i forbindelse med forsøget på at køre fra politiet samt overtrædelse af våbenloven ved at være i besiddelse af skarp ammunition.
En del af fængselsstraffen er desuden en fællesstraf i forbindelse med en tidligere dom.
 

Den 36-årige erkendte forsøget på indsmugling og modtog dommen, mens den 35-årige nægtede og ankede dommen på stedet.
 

De to personer har været varetægtsfængslet siden anholdelsen og er fortsat fængslede efter dommen.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.