Transportkoncernkøb omfattede også fragtfly

Tirsdag 5. november 2019 kl: 14:05
Share  


Af: Redaktionen

Med erhvervelsen af Panalpina har DSV’s luftfragt fået en helt ny service i sit katalog over af transport- og logistikløsninger

Under et besøg i Luxembourg fik product manager for DSV’s danske luftfragtafdeling, Thomas Elmelund præsenteret det store charter-netværk, som er en del af Panalpina-setup’et med fuld rådighed over en Boeing 747-8 F noseload.


- Denne her service er virkelig unik og gør os på mange måder til luftens helte. Nu disponerer vi over vores helt eget fly og er i stand til at servicere danske kunder, der har et behov udover det sædvanlige. Vi kan flytte enorme mængder gods i eget netværk og under fuld kontrol hele vejen fra dør til dør, siger Thomas Elmelund.


DSV’s charter-netværk går via Luxembourg og består af flere oversøiske ruter, der tilsammen giver en egen kapacitet på 1.600 tons om ugen.


Faste ruter via Luxembourg:
  • Tur/retur Shanghai, Kina (2 ugentlige afgange)
  • Tur/retur Huntsville, Alabama USA (4 ugentlige afgange)
  • Tur/retur Mexico City, Mexico via Huntsville, Alabama USA (2 ugentlige afgange)
  • Tur/retur Point Noire, Den demokratiske republik Congo (1 ugentlig afgang)

Charter-netværket styres 100 procent in-house og omfatter egne lastbiler til og fra lufthavnene, direkte adgang til Tarmac/airside, dokumenthåndtering, godshåndtering samt planlægning ved lastning af luftfragtsenheder (ULD’er). 
Netværkets faciliteter i Luxembourg og på de faste ruter tillader håndtering af overdimensioneret gods og besidder den nødvendige GDP-certificering til transport af lægemidler.  
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.