Lastbilcenter i Aalborg får ny chef

Mandag 7. oktober 2019 kl: 14:25
Af: Redaktionen

Volvo Truck Center i Aalborg fik tirsdag i sidste uge ny chef. Den nye mand på chefposten i den nordjyske filial er 43-årige Morten Sørup, der tager over Poul Christensen, som drosler ned, inden han i løbet af næste år går på pension

Lastbilcenter i Aalborg får ny chef
Morten Sørup er fra 1. oktober i år ny chef for Volvo Truck Center i Aalborg.
Morten Sørup er udlært hos Volvo Truck Center i Brønderslev og har været hos Volvo i sammenlagt 19 år som mekaniker og værkfører. Han er 43 år gammel og bor med sin kæreste og tre sønner i Brønderslev.


Truck Center-cheferne har det overordnede ansvar for reservedele og værksted i deres Volvo Truck Center filial. En af opgaverne er at sørge for, at alle kunder hele tiden oplever en ensartet god kundeservice i alle dele af forretningen. 


Volvo Truck Center består af 270 medarbejdere fordelt på syv filialer  - Hillerød, Taastrup, Aarhus, Randers, Aalborg, Holstebro og Viborg. Volvo Truck Center er en del af Volvo Danmark og er ansvarlig for salg og service af Volvo Trucks og Renault Trucks.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.