Transportfirma kan veksle mellem to nye kærrer

Mandag 9. september 2019 kl: 11:23
Af: Redaktionen

Ølgod Flytte & minitransport har fået leveret to nye to-akslede Kel-Berg vekselladskærrer fra Lastas i Hedensted. Kærrerne er blandt andet opbygget med foldelift

Transportfirma kan veksle mellem to nye kærrer
De to nye vekselladskærrer er bygget op over et chassis med længdevanger opsvejst i I-profil og stærke tværvanger og forstærkninger.


De er monteret med to gange to container-skruelåse for transport af 7,82 m veksellad med flytbart stop i forenden. Trækstangen, der er udskydelige i trin af seks gange 100 mm, har VBG-trækøje. Der er fire styreruller til veksellad og en Zepro 2.000 kg foldelift i bagenden. I et værktøjsskab er der placeret en batteri-station, mens der forrest i ventre side er monteret fire snekædebeslag. Der til kommer to færgekroge i hver side.


Hver kærre, der er monteret med to 10 tons luftaffjedrede aksler med tromlebremser, er leveret af Ivan Kristensen fra Lastas Trucks Danmark A/S.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.