OPFORDRING FRA ARBEJDSGIVERE:

Gør Danmark rigere og giv danskerne flere muligheder

Torsdag 6. juni 2019 kl: 07:23
Af: Redaktionen

- En ny regering og et nyt Folketing skal sikre, at der kommer flere hænder til de danske virksomheder. Ellers går det ud over Danmarks velstand og danskernes velfærd. Sådan lyder det fra Dansk Arbejdsgiverforening, DA

- Tillykke til alle dem, der er blevet valgt. Det er et stort ansvar at repræsentere danskerne. Jeg håber, at den kommende regering og det kommende Folketing løfter det ansvar og i fællesskab fokuserer på at udvikle Danmark, så vi i de kommende år bliver rigere og får flere muligheder, siger administrerende direktør i Dansk Arbejdsgiverforening Jacob Holbraad.


- En af de store udfordringer, der skal stå øverst på dosmersedlen, er at skaffe flere hænder til de danske virksomheder. Vi kan ikke blive ved med at gå glip af arbejdspladser, ordrer og indtjening, fordi der ikke er arbejdskraft at få. Det er Danmarks og alle danskeres velstand og velfærd, det går ud over, siger han videre og fremhæver, at der skal gøres mere for at få flere danskere i job. 


- Vi skal have flere unge i gang hurtigere, og så skal vi styrke indsatsen for, at flere arbejder, efter de har nået folkepensionsalderen. Samtidig skal virksomhederne have nemmere ved at hente kvalificeret udenlandsk arbejdskraft. Når kvalificeret udenlandsk arbejdskraft kommer til landet, er det både en gevinst for statskassen og for de danske virksomheder.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.