VerdensMAN’en er dansk

Onsdag 10. april 2019 kl: 15:49
Af: Redaktionen

VerdensMAN’en er dansk
Nicolai Sperling, ansvarlig for MAN’s varebilssalg i Danmark, fremviser trofæet, som Årets Van-marked inden for MAN-koncernen.

MAN Truck & Bus Danmark A/S er blevet kåret som årets van-marked inden for egne rækker i MAN-organisationen. Det skete på en MAN-konference i Østrig, hvor Danmark blev præsenteret som årets van-marked i hele den verdensomspændende MAN Truck & Bus-koncern.

Prisen blev givet ud fra en lang række parametre - eksempelvis salg og omsætning pr. enhed - som giver den danske varevognsafdeling et resultat, som er bedst i hele MAN-verdenen.


Varevognschef for Danmark, Nicolai Sperling, var tydeligvis glad, da han tog imod pokalen. Nicolai Sperling var dertil hurtig til ”at give pokalen videre”, da han i sin takketale fik gjort opmærksom på holdindsatsen og fra salgskonsulenter i sin afdeling, som dermed fik deres del af æren for pokalen.


MAN Truck & Bus Danmark A/S er et datterselskab i MAN-koncernen og en del af VW Group. Det danske selskab beskæftiger 220 medarbejdere, som varetager salg og serviceringen af lastbiler og busser i Danmark. De 220 medarbejdere er fordelt på hovedkontoret i Storkøbenhavn og fem filialer.







Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.