Fransk lastbil breder sig ud på vejene

Torsdag 14. marts 2019 kl: 14:04
Af: Redaktionen

Virksomheden Henrik Tofteng A/S, der med egne ord har ryddet op i miljøet siden 1945 - og stadig gør det, har fået leveret endnu en Renault Trucks D Wide til vognparken. Bilen har navnet ”Ida” og er opbygget med kroghejs af Phønix Danmark i Brøndby. Modellen er en Renault Trucks D Wide 26T med Global-kabine i Henrik Toftengs A/S’ røde farve og med den klassiske dekoration, som kendetegner virksomhedens biler

Fransk lastbil breder sig ud på vejene
Lastvognen er udstyret med en 11-liters motor med 380 hk, der har et maksimalt drejningsmoment på 1.800 Nm og automatiseret Optidriver-gearkasse.


Volvo Truck Center i Taastrup har stået for klargøring af bilen, Peter Søndergaard fra Renault Trucks Financial Services Denmark har stået for finansieringen, mens salgschef Claus Rieland, Volvo Truck Center Danmark A/S har stået for levering af bilen. 


Henrik Tofteng A/S, der blev etableret i 1945, er en moderne miljøbevidst vognmandsforretning, der samarbejder med både erhvervskunder og offentlige institutioner hovedsageligt i Storkøbenhavn, men også i Nord- og SydSjælland. Virksomhedens fokus er genbrug, miljø og affaldshåndtering.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.