Varebilerne endte med en god februar

Mandag 11. marts 2019 kl: 12:11
Af: Redaktionen

Varebilerne endte med en god februar

I løbet af februar blev der leveret 2.572 nye varebiler til kudner i Danmark. Det er en stigning på 5 procent i forhold til februar sidste år, hvor der blev til leveret 2.445 varebiler

Samlet set ligger leveringen af nye varebiler i årets første to måneder ligget 6 procent over samme periode sidste år. Antallet af nyregistrerede varebiler kom i de to første måneder op på 5.319, hvilket er 303 flere varebiler end året før. Varebilsalget har været stabilt og stigende de seneste år. De Danske Bilimportører fremfører, at varebilsalget indikerer, at tendensen fortsætter.


- Det er en rigtig god begyndelse på året. Efterspørgslen på varebiler har været høj de seneste år, hvilket ofte er en god indikator for aktiviteten i erhvervslivet. Vi har derfor også positive forventninger til varebilsalget fremadrettet, da der bestemt stadig er gang i hjulene i det dansk erhvervsliv, siger direktør for De Danske Bilimportører Gunni Mikkelsen.









Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.