Debatmøde sætter fokus på organisering af kollektiv trafik

Mandag 18. februar 2019 kl: 14:14
Af: Redaktionen

Transportøkonomisk Forening, TØF, sætter i samarbejde med Kollektiv Trafik Forum fokus på organiseringen af den kollektive trafik på et debatmødem der finder sted hos Rambøll på Hannemanns Allé i Kastrup på Amager torsdag 28. februar


Baggrunden for debatmødet er, at organiseringen af og ansvaret for den kollektive transport flere gange har været til debat - eksempelvis i forbindelse med evalueringen af lov om trafikselskaber og op til (og efter) etableringen af paraplyorganisationen for kollektiv transport på Sjælland, DOT.


Som led i VLAK-Regeringens udspil om en sundhedsreform er der blevet åbnet for en omlægning af det regionale ansvar for den kollektive trafik. Efterfølgende er VLAK-Regeringen kommet med forslag til ændringer af organiseringen af den kollektive transport i Hovedstadsområdet.


På debatmøde ønsker TØF at benytte lejligheden til at se uhildet og sammenhængende på området - blandt andet ved at bringe svenske erfaringer i spil.


Interesserede kan se programmet og tilmelde sig her:








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.