Vognmand fra Føvling har fået en trailer med gående gulv

Onsdag 16. januar 2019 kl: 15:48
Af: Redaktionen

B.P. Biotransport ApS Føvling, der har hjemsted i Føvling få kilometer syd for Holsted mellem Kolding og Esbjerg, har taget en ny fire-akslet Kel-Berg/Knaben-trailer med Walking Floor i brug

Vognmand fra Føvling har fået en trailer med gående gulv
Den nye fire-akslede trailer er bygget op over et selvbærende stålchassis med en kongeboltkonstruktion udført i svær/stabil stålprofil og en aluminiums-hjælperamme for den selvbærende konstruktion for at holde egenvægten nede og lasteevnen oppe.


Kassens sider er udført i 3/2 mm tykke og 600 mm brede aluminiumsprofiler, der er fuldsvejst indvendig. Kassen er forsynet med en speciel overkantsprofil med løbeskinne for aluminiumsskillevæg, som har frigang over bunden på ca. 100 mm.


Bunden består af et Cargo Floor CF 500 SL-C bundsystem med 8 mm alu-bundbrædder i glat udgave med CF betjening.


Under bagdørene, der er udført i alu-profiler, er der en tre-trins sige.


I venstre side er der monteret kost- og skovlbeslag og plastværktøjskasse i venstre side foran akslerne samt en tre-meter stige og stopklodser.


Kassen er leveret med almindelig rullepresenning og 3.000 mm lange hydraulikslanger.


Traileren, der har en tilladt totalvægt på 48.000 kg, er leveret med fire ni-tons aksler med tromlebremser. Første og fjerde aksel er løftbar - fjerde aksel er også elvstyrende.


Den nye Walking Floor-trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.