Færgerederi på Øresund skifter navn

Torsdag 15. november 2018 kl: 10:27
Af: Redaktionen

HH Ferries Group, der nu sejler med færgerne Tycho Brahe og Aurora i fuld batteridrift, skifter navn til ForSea. HH Ferries - nu ForSea Ferries - har valgt at anvende grøn el fra ikke-fossile kilder som vind, vand og sol til opladning af færgernes batterier. Dermed undgås skadelig udledning af for eksempel partikler fra de to batteridrevne færger. Samlet set reduceres rederiets udledning med cirka 65 procent, fordi Aurora og Tycho Brahe sejler flere ture på ruten end de øvrige færger

Baggrunden for navneskiftet er, at det nuværende varemærke - Scandlines - har gjort det godt, men ikke længere rækker for rederiet. 


Rederiet Scandlines fortsætter med at drive færgelinjerne Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock mellem Danmark og Tyskland.¨


ForSea Ferries fortsætter med at sælge billetter, der kombinerer ForSea’s overfart mellem Sverige og Danmark med Scandlines’ overfarter fra Danmark til Tyskland.


I løbet af næste år vil ForSea' færge blive malet om. Færgen Aurora er allerede malet i rederiet nye farver.



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.