Tekniske problemer betyder forlænget ansøgningsfrist

Fredag 9. november 2018 kl: 14:02
Af: Redaktionen

Færdselsstyrelsen oplyser, at ansøgningsperioden for fjerde lodtrækning om tilladelser efter den nye taxilov forlænges til og med 21. november. Forlængelsen skyldes, at der i ansøgningsperioden har været tekniske problemer med de ansøgningsskemaer, der anvendes til at deltage i lodtrækningen om tilladelser til erhvervsmæssig persontransport


De tekniske problemer har betydet, at det i en del af den planlagte ansøgningsperiode, der begyndte 1. oktober og skulle slutte 12. november, ikke har været muligt at indsende ansøgninger om tildeling af tilladelser.


Færdselsstyrelsen har derfor besluttet at forlænge ansøgningsperioden til 21. november. Den fjerde lodtrækning finder som tidligere meddelt sted den 30. november 2018.


Færdselsstyrelsen opfordrer ansøgere til at holde øje med taxilov.dk, der løbende vil blive opdateret med information om lodtrækningen.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.