Frederiksværk-virksomhed har fået en ny tre-akslet DAF

Fredag 9. november 2018 kl: 12:44
Af: Redaktionen

Lastas i Hedensted har leveret en ny tre-akslet DAF XF 530-trækker til virksomheden De Nova ApS i Frederiksværk. Virksomheden, der arbejder med genbrug - eksempelvis sortering af jern, aluminium og andre metaller - ligger på haven i Frederiksværk

Frederiksværk-virksomhed har fået en ny tre-akslet DAF
Under førerhusets gulv ligger en seks-cylindret MX-13 multimomentdieselmotor med et slagvolumen på 12,9 liter. Motoren yder maksimalt 530 hk.


Gearkassen er en 12-trins TraXon gearkasse fra ZF.


Førerhuset er et Super Space Cap førerhus med kofanger i galvaniseret stål, to lygteenheder med store lygteglas integreret i de runde hjørner på førerhustaget.


Inde i førerhuset er der blandt andet luftaffjedret Luxury Air førersæde med høj ryg, justerbar skulderstøtte og med to varmeindstillinger, køleskabsskuffe på 42 liter under den nederste køje samt klimaanlæg.


På chassiset er der monteret aluminiumsbrændstoftank med integreret trin, LED-arbejdslampe bag førerhuset og batterikasse i overhæng i bagenden.


Den nye DAF er leveret af Emil Villadsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.