Vognmand i Skjern har fået ny fireakslet 56 kubikmeters tiptrailer

Onsdag 7. november 2018 kl: 14:05
Af: Redaktionen

Lastas i Hedensted har fornyligt leveret en ny fire-akslet Kel-Berg tiptrailer, der kan rumme 56 kubikmeter i kassen, til vognmand Kim Christensen i Varde

Vognmand i Skjern har fået ny fireakslet 56 kubikmeters tiptrailer






Den nye trailer, der er bygget op over et chassis med længdevanger opsvejst i boks-profil med stærke tværvanger og forstærkninger, har cyklistværn i begge sider, har en tipkasse, der rummer 56 kubikmeter.


Kassen. der har udvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem og automatisk kornlem, er bygget op med sider fremstillet i 40 mm alu-profiler med 2,5 mm indvendig 2,0 mm udvendig godstykkelse. Siderne er indvendigt beklædt med 10 mm kunsstofplader i en højde på 1.250 mm. Bunden, der er fremstillet af 7 mm alu-plade, er beklædt med 15 mm kunststof.


Forrest er der monteret en arbejdsplatform udført i galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder. Øverst er der monteret en automatisk rullepresenning.


Traileren er også leveret med kost- og skovl-beslag samt stigebeslag inklusiv stige.


I venstre side er der monteret en akseltrykmåler med skala i ton, og en plast-værktøjskasse.


Traileren er leveret med fire ni-tons luftaffjedrede aksler med tromlebremser og hæve- og sænkefunktion. Første og tredie aksel er løftbar, mens fjerde aksel er selvstyrende.


Den nye trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.