Ny superfærge til Kattegat er sat i søen i Australien

Torsdag 1. november 2018 kl: 11:38
Af: Redaktionen

MED VIDEO: Molslinjens nye superkatamaran, Express 4, er blevet søsat ud for det australske værft Austal i Perth. Express 4 skal sejle på Kattegat som afløser for Express 1, som er sat ind på rederiets nye forbindelse over Østersøen mellem Rønne og Ystad

Ny superfærge til Kattegat er sat i søen i Australien
Express 4 på vandet i Jervoise Bay ud for Austal-værftet i Perth, Australien.
Byggeriet af Molslinjens fjerde superkatamaran har nået en milepæl. Express 4 har forladt den australske landjord og flyder nu på vandet i Jervoise Bay ud for Austal-værftet i Perth.


- Vi er nu på vores fjerde superfærge, og vi har samlet alle vores erfaringer med byggeriet af de tre første for at gøre Express 4 så optimal som muligt til opgaven på Kattegat, siger Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.


Express 4 skal leveres til Molslinjen i løbet af første kvartal næste år. Her skal den sejle med en del af Molslinjens over tre millioner årlige gæster mellem Aarhus og Odden.


- Med Express 4 vil vi have tre superfærger på ruten mellem Aarhus og Odden og Ebeltoft og Odden. Det kommer til at hæve vores kapacitet på Kattegat med næsten 20 procent, så det er endnu en massiv investering i dansk infrastruktur og sammenhængskraft mellem landsdelene, siger Carsten Jensen.





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.