Transportministeren har godkend nye færge-produkter hos Bornholmslinjen

Onsdag 24. oktober 2018 kl: 12:02
Af: Redaktionen

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet har godkendt to nye produkter hos Bornholmslinjen, der er en del af den nu nærmest landsdækkende rederi-koncern, Molslinjen. Dermed er blevet muligt at købe et 10-turs Familiekort til hurtigfærgen, og erhvervsdrivende kan tegne en pendleraftale

De nye produkter skal gøre det mere fleksibelt for bornholmerne at komme til og fra øen.


Produkterne blev præsenteret på et møde med Trafikkontaktrådet på Bornholm 13. september. Efterfølgende blev produkterne sendt videre til behandling hos Transport, Bygnings- og Boligministeriet, som nu har stemplet begge produkter som ”godkendt”.


- Begge produkter skal gøre hverdagen mere fleksibel for både private rejsende og for dem, som har et firma med flere ansatte og flere biler, som skal frem og tilbage til Bornholm, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.


Begge produkter er resultatet af en proces mellem Trafikkontaktråd og færgeoperatør, som nu giver bornholmerne en række muligheder for at komme bedre og billigere frem og tilbage.


- Kombinationen af pendlerprodukterne, 10-turs Familiekortet med fuld fleksibilitet og den almindelige prisstruktur med mange billige billetter giver bornholmerne mulighed for at plukke den løsning, som passer allerbedst til dem, siger Jesper Skovgaard.


Både pendlerproduktet til erhverv og det nye 10-turs Familiekort er tilgængelige på Bornholmslinjens webside.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.