Iveco’s nye Key Account Manager tager sig af det mellemtunge og det tunge

Torsdag 18. oktober 2018 kl: 20:38
Af: Redaktionen

38-årige Jesper Smedegaard er ansat som Key Account Manager hos Iveco Danmark, hvor han skal tage sig af eksisterende og nye kunder, der kører med mellemtunge og tunge lastbiler

Iveco’s nye Key Account Manager tager sig af det mellemtunge og det tunge
Jesper Smedegaard tiltrådte sin nye stilling som Key Account Manager, Medium og Heavy lastbiler, mandag 15. oktober og har arbejdsplads på Iveco Danmarks kontor i Albertslund.


Jesper Smedegaard kommer til Iveco med en bred erfaring fra transportbranchen - senest som direktør og medejer af CPH Trucks A/S i Greve. Jesper Smedegaard var tidligere ansat hos MAN Last og Bus A/S og hos PEMA Last og Trailerudlejning A/S.


Jesper Smedegaard vil i tæt samarbejde med det danske Iveco-forhandlernet betjene såvel eksisterende som nye Key Account-kunder i Danmark.


- Ansættelsen af Jesper Smedegaard skal ses som et led i bestræbelserne på at styrke salgsindsatsen overfor vore betydningsfulde kunder i hele Danmark, samtidigt vil Jesper Smedegaard få en vigtig rolle omkring implementeringen af Iveco’s grønne strategi i forhold til salget af nye miljøvenlige gasdrevne lastbiler i de kommende år, siger National Sales Manager Carsten Sørensen.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.